Onze Werkwijze

De werkwijze van De Lima Cleaning is eenvoudig. Wij zetten de uren in die nodig zijn om jouw pand schoon op te leveren. Hierbij wordt gemiddeld 3,5 uur per schoonmaakbeurt ingezet. Wij werken het liefst van boven naar beneden en beginnen met het verwijderen van afval, het stoffen van tafels en kasten. Als jouw pand meer tijd nodig heeft, dan zetten wij ook meer tijd in. Als de schoonmaak in minder tijd uitgevoerd kan worden, dan zetten wij ook minder tijd in. Dit alles binnen redelijke grenzen. Wij zullen nooit na een uur weg zijn of onnodig lang blijven. De Lima Cleaning stelt hoge eisen aan de schoonmaak om een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening te bieden. Wij staan voor schoonmaak op hoog niveau, continuïteit en betrouwbaarheid.

16+

Jaar ervaring

Onze Service

Bij onze service starten wij met het verwijderen van het afval uit de pand. Hierna vervangen wij de vuilniszakken en maken wij een inschatting van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Daarna stoffen wij de hele pand grondig, verwijderen spinrag, stofzuigen en dweilen. Afhankelijk van de frequentie van de schoonmaak, voeren wij ook werkzaamheden uit zoals het reinigen van deuren inclusief kozijnen en deurbeslag, het klam vochtig afnemen van jouw radiatoren, het reinigen van verlichtingsarmaturen inclusief lichtbron. Bij elke schoonmaakbeurt maken wij natuurlijk ook jouw sanitaire ruimtes schoon, waaronder de wastafel, toiletten en kranen. Vloeren schrobben en ontkalken doen wij op regelmatige basis.

Over ons

ONZE WERKWIJZE IS GLASHELDER

Kwaliteit, service en veiligheid, daar draait het om. Voordat wij aan de slag gaan, nemen we eerst uitgebreid de tijd om de situatie en werkzaamheden bij jou locatie door te nemen. Uw specifieke wensen nemen we hier graag in mee. Met het inschakelen van De lima Cleaning ben jij verzekerd van een zorgvuldige aanpak met een duurzaam resultaat.

Contact Opnemen

+31 6 18994268

Klanten Reviews

Goed service

maart 29, 2024

Komt afspraken goed na. Heel goed service, alles is keurig netjes schoon.

Ibo

Heeft u nog vragen of een reinigingsdienst nodig? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

Hulp nodig?