Over ons

Schoonmaakbedrijf De Lima Cleaning is al jaren een begrip in de regio Noord-Brabant. Door het consequent nakomen van gemaakte afspraken, korte en persoonlijke communicatielijnen, maar uiteraard ook een resultaat naar volle tevredenheid, gaan onze klanten langdurige samenwerkingen met ons aan.

Wij vinden het erg belangrijk om een langdurige klantrelatie met u aan te gaan. U heeft daarom bij ons een vast aanspreekpunt en een directe lijn met de vaste schoonmaker die uw kantoor komt schoonmaken. We maken heldere afspraken om u te ontzorgen en gaan altijd voor optimaal resultaat.

Een goede samenwerking is belangrijk

Niet alleen een langdurige samenwerking met u als klant vinden wij belangrijk, maar zeker ook die met onze medewerkers. De medewerkers die bij ons in dienst zijn, zijn familie of werken al zolang bij ons dat ze als familie voelen. Het gevoel dat ons familiebedrijf bij ons en onze medewerkers teweeg brengt, brengen wij mee naar uw kantoor, waardoor we ervan overtuigd zijn dat u het beste resultaat krijgt. Een goede samenwerking van alle partijen is essentieel in de schoonmaakbranche.

Spreekt ons bedrijf en onze werkwijze u aan? Of bent u benieuwd naar een overzicht van alle mogelijkheden rondom de schoonmaak van uw kantoor? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Wat mag u van ons verwachten?

Het belangrijkste voor ons is dat u als klant tevreden bent. Daarom overleggen wij alles en stemmen wij alles met u af. We beschouwen alle klanten als nieuwe klanten.

Contact Opnemen

+31 6 18994268

Tevreden klanten

Klanten Reviews

Goed service

Rated 5,0 out of 5
maart 29, 2024

Komt afspraken goed na. Heel goed service, alles is keurig netjes schoon.

Ibo

Heeft u nog vragen of een reinigingsdienst nodig? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

Hulp nodig?